Den gode Percy spiller vatten på eget kuvert

Jag förstår inte vad Percy menar! Skulle jag ägna mig åt att göra narr av en hårt arbetande kollega? Nej vet ni vad. För övrigt har jag då och då känt en viss sarkastisk ton gentemot min egen höga person i svarskorrenspondens från professorn i fråga.

/Pilen.


Ibland får jag en känsla...

...av att min vän Pilen inte riktigt vet vad jag jobbar med. Möjligtvis är det också så att Pilen gör lite narr av mitt yrke.

/Percy.


Då insåg jag att vi var rika som troll

Den geniale Jan Stenmark illustrerar känslan jag fick efter dagens besök på Arbetsförmedlingen.

/Pilen.


Ett klokt beslut

Säga vad man vill om kvällspressen, men man måste ju ändå lyfta på baskern för Expressen som i flera veckors tid har sålt Jönssonfilmer som bilaga till tidningen.

/Pilen.




Vart är världen på väg?


Foto: Percy

Var en sväng in på Indiskas heminredningsavdelning och vad får jag se? De jävlarna har varit hemma hos Frans och snott han draperi!!! Och inte nog med det, nu försöker de kränga det i sin egen butik till ett säkerligen mycket lägre pris än vad Frans själv har gett för det. Det var nämligen ett mycket stiligt draperi... 149 kr för det kändes som rena rånet när jag lät tyget glida över mina fingrar...    Om jag bara hade ett efternamn på karln skulle jag kunna söka på Frans på hitta.se och    

1. Tala om för honom att han haft inbrott, det är ju inte ens säkert att han vet om det ännu.   

2. Att man nu, dessutom, försöker sälja hans fina draperi för en SPOTTSTYVER!   


Har inte folk någon som helst skam i kroppen? Vart är världen på väg?    

/Percy.  

Finalen

1-0 till Spanien! Gertrud Germann har lovat bjuda på sangria.

/Pilen.

Schiller von Kopf


Foto: YouTube

Guten tag! Ich bin generaldirektor Schiller von Kopf, unt ich habe eine avtalen mit direktor Wall-Enberg!

/Percy.

Låt oss hylla oss själva

Det är en stor dag för mig att börja blogga tillsammans med min gode vän Percy. Äntligen har vi slagit våra kloka huvuden ihop och skapat ett forum för vår snilleverksamhet. Det var då inte en dag för tidigt. Jag saluterar dig käre kompanjon!

/Pilen.

Percys i vår tid

Det finns ett flertal Percys som gjort avtryck i historien; Adlon, Bysshe Shelley, Jackson... Många stora Percys. Och några små.

Percy Nilegård är kanske mest känd för sin enorma känsla för entreprenörskap och det är kanske just i denna Percy jag hittar en sorts kamratskap, inte i Personen Nilegård för vem fasiken vill vara vän med honom?, utan just förmågan att skapa möjligheter. Ett uttryck för detta är skapandet av denna blogg.

Tillsammans med Pilen, min vapendragare, min vän, mitt talk i handsken, kommer det att bli guld. Och guld är ju alltid guld...

Enjoy.

/Percy

It's the beginning of a beautiful friendship

Så där ja! Nu är bloggen igång. Det här mina vänner, är starten på något stort och fint.

 /Pilen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0